A BarberShopba csak melegek járnak? Vagy miért nem mehetnek be nők?
Még mindig nem értem. Sok helyen van "női fodrász", akkor oda csak leszbikusok járnak? Vagy mi?
Az ott dolgozók valószínűleg inkább a férfi hajhoz (és arcszőrzethez) értenek, arra "szakosodtak", nyilván férfi vendégeket fogadnak.
A kedvenc kocsmámmal szemben van egy BarberShop, nagyon vicces arcok járnak oda nagyrészt. Nem melegek, inkább ilyen újgazdag budai metroszexuális hipster-félék akik képesek sokkal több pénzt kiadni egy hajvágásért, csak mert Barbernek hívják a fodrászt.
Eleinte csak férfi fodrászaik voltak, de legutóbb egy nőt is láttam, úgyhogy bemenni éppen bemehetnek a nők is, max nem vágnak nekik hajat.
Azért járnak férfiak, mert az ottani fodrászok férfi hajra szakosodtak és szakállat is nyírnak.
A nőknek viszonylag ritkán van szakálla és rengeteg női fodrászat is van, nem értem, hogy miért fáj neked a férfi fodrászat létezése 🙄
Erre a kérdésre én is szeretném tudni a választ, ugyanis ma a várandós lányom elkísérte a párját a budakalászi Auchanban lévő barber shopba és kerekedett is egy kis incidens, mert a "kedves" kolléga olyan arrogáns volt, hogy konkrétan nekem is megfordult a fejemben, hogy talán meleg? A bejárat mellett állt a lányom, mire a figura megkérdezte tőle, hogy "te most itt fogsz állni?" "Ne állj itt, zavar! Alapból nem tartózkodhat bent nő!" A lányom kiment, megállt az üzlet előtt, erre a fickó: "már mindegy, ülj le, csak ne állj itt!"
Szóval, véleményem szerint ez nettó diszkrimináció, ráadásul bunkó stílusban előadva!
Szerencséje van a kispöcsnek, hogy nem voltam ott, biztos, bevertem volna az arcát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!