Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vettem egy Remington Shine...

Vettem egy Remington Shine therapy hajvasalót. A kézikönyvében az áll, hogy miután kikapcsoltam és kihűlt, azután egy nedves ronggyal töröljem át a lapokat. Nem csökkenti ez a teljesítményét?

Figyelt kérdés
Csak mert állítólag be van vonva valami avokádós cuccal :)
2010. aug. 3. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne..mert én most szeretnék ilyet venni...amugy bocsi hogy offolok..de neked hogy vált be..és milyen a a hajad ?? :D
2010. aug. 5. 23:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon bevált,ilyen egyenes még nem volt a hajam,pedig elég kezelhetetlen,hamar visszagöndörödött eddig egy kis párártól,hiába vasaltam ki,de miután ezt használtam,semmi,teljesen egyenes maradt,szóval csak ajánlani tudom :)
2010. aug. 6. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok..köszi a választ
2010. aug. 15. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
nem, mivel az avokádós cucc a hőre aktiválódik (állítólag)
2011. febr. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!