Nem lehet eltüntetni és teljesen természetes. Kinek ilyen, kinek olyan.
2020. júl. 30. 14:26
2/14 anonim válasza:
Igen, természetes, azokon a helyeken vékonyabb a bőr és a pigmentáció erősebb.
Én férfi vagyok, nekem az ánusz környéke mellett a herezacskóm és a környező bőr is sötétebb és semmi bajom nincsen vele.
De lehetsz az új Michael Jackson, csak a fejed helyett a s*ggedet műtik át fehérre :D
Ha Megfizeted, biztosan van orvos, aki megcsinálja, csak kérdés, hogy nem érdemesebb-e megbékélni vele.
2020. júl. 30. 14:31
3/14 anonim válasza:
Nem gusztustalan, teljesen természetes; szokj hozzá.
2020. júl. 30. 14:50
4/14 anonim válasza:
En is Barbie-ra szeretnek hasonlitani, de ember vagyok. Ez benne a szivas peldaul.
2020. júl. 30. 14:51
5/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, de ki a f...sz nézegeti a segglyukadat?
2020. júl. 30. 15:11
6/14 anonim válasza:
Anal bleaching a megoldás a hatalmas problémádra.
Már otthoni termékek is vannak, hajrá!
A többi testrész passz. De sztem befizetheted a csajodat lézeres frissítésre hogy a gusztustalan kisajkai babarózsaszínben pompázhassanak.
Remélem tudtam segíteni és végre feláll!
2020. júl. 30. 15:27
7/14 anonim válasza:
Az anal bleaching valóban erről szól, de nem tudom, hogy itthon mennyire elérhetőek ezek a krémek, mert olvastam olyat, hogy bizonyos összetevő az EU-ban tiltás alatt állnak az egészségügyi kockázatok miatt. Amerikában ez sokkal könnyebben elérhető, Kaliforniából ered ez a csoda.
2020. júl. 30. 15:34
8/14 anonim válasza:
Ilyen kérdést, édes isten!!
2020. júl. 30. 17:12
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Csak annyira selejtnek és természetellenesnek tartottam magam -e miatt.
2020. júl. 30. 17:26
10/14 anonim válasza:
Amúgy nagyon gyakori ez az elszíneződés, a többségnek szerintem ilyen. Ettől még nem lesz esztétikus persze, de érdemes elgondolkodni rajta, hogy megéri-e az eltűnése a bőr piszkálását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!