Hová teszik a szemüket az ilyen fiatal szép Pertafélék, amikor összejönnek egy olyan külsejű emberrel, mint ez a Papp Gergő?
Ötletem sincs kik ezek, gyors google képkeresés alapján tudok válaszolni:
Nincs ezzel a faszival semmi gond, a borosta nekem se tetszik, de azért a hajléktalantól messze van. Amúgy is mindenkinek más tetszik, nem értem miért ennyire fontos hogy valami random nő összejött valami random férfival.
Google fotók alapján nem igénytelen a csávó. Borostás, ennyi. Sokan azok. Azért férfiaknál a hajfestés, arckrémezés(mellesleg honnan tudod, hogy nem használ?) nem elterjedt. A legtöbb nő sem szereti, ha egy férfi ilyeneket használ. Sőt, Magyarországon még a nők sem feltétlen fordítanak figyelmet az arcápolásra.
Amíg valaki fürdik, áplja a fogait, és tiszta ruhákban jár, addig nem igénytelen. Szép is lenne, ha az öregség(ősz haj, ráncok) annak számítana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!