Szerintetek leborotváljam a koromhoz képest túl sűrű szakállamat?
Túl sűrű a szakállam, a nyakamon és az arcomon is. Ami a linkben van fotó annál sokkal sűrűbb a szőröm. Nem győzöm már állandóan borotválni, mert naponta visszanő. Reggel leborotválom, délután már olyan 2-3 mm. Engem ez nagyon zavar, mert jelenleg 10.-es vagyok. Arra gondoltam, hogy ne kelljen mindennap borotválkoznom, esetleg meghagynám, és mondjuk heti 1x borotválkoznék. Szerintetek nem néznének rám furán a fiatalkorom miatt és, hogy ennyire szőrös vagyok? Kérlek segítsetek. Nektek 16-17éves korotokban mekkora szakállatok volt?
Itt a link, pont így néz ki a szakállam, csak a nyakamon sokkal több szőr van.
17/F
17/F
Nekem viszonylag lassan nő, így 2-3 nap után nagyobb tényleg.
És próbáld ki amúgy hogy milyen amikor 1 hétig megtartod, elvileg ha tovább hagyod meg akkor lehet hogy lelassul a növekedése kicsit. De lehet hogy hülyeség.
A lényeg hogy tapasztald ki amúgy, most vagy ebben a korban hogy mindent is próbálj ki :D
Nekem kecskeszakállam volt bajusszal de eléggé gyenge, nem túl erős ennyi idősen :D
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!