Férfi hajfestés, barnáról más színre?
23 éves férfi vagyok és gondolkodtam rajta hogy befesteném a hajam feketére vagy esetleg valamilyen vörösre (inkább sötétebb vörösre, mint világosra), ami azért még természetesnek tud hatni.
Alapestben sötétebb barna hajam van bár elég fakó egyébként a színe.
Szerintetek a fent említett színek jól tudnak állni egy pasin?
Válaszokat köszönöm!
Igen. Én is hasonlóan gondoltam. Nekem zöldes-barna szemem van és inkább a zöld dominál benne.
Megkérdeztem pár embert ők is hasonlóan reagáltak és elsősorban a barna vagy a szőke néhány árnyalatát ajánlották.
#8-as
Hát lassan 1 év telt el, ez idő alatt több szint is kipróbáltam. Voltam 9-es színmélységű homokszőke, voltam 7-es szinmélységű magahóni vörös, voltam 1-es szinmélységű fekete. Barnából árnyalatból nem festettem a hajam.
Eddigi tapasztalatom alapján a fekete az ami a legjobban állt nekem utána jött a szőke, de a 9-est egy picit világosabb éreztem, lehet a sötét szőke árnyalatok amik igazán jól állnának, de egyelőre maradok a feketénél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!