Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám hamvasítani a...

Hogyan tudnám hamvasítani a hajam? (Kép csatolva)

Figyelt kérdés

Kb egy honapja lett rosegold, csak kikopott és most ilyen szőke:

[link]

Van bármi termék, amivel ezt hamvas szőkévé tudnám varázsolni vagy mindenképp fodrászhoz menjek?

Köszönöm :)

2020. júl. 25. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Lila samponnal talán. De amúgy szerintem szép ez a mostani árnyalat, olyan természetes eperszőke hatása van.
2020. júl. 25. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Ó köszönöm ☺️ Nekem is tetszik egyébként, még gondolkodom hogy hamvasítsam-e. Vagy azon is gondolkodtam csináltatok bele néhány világosabb highlightot.

Lila samponnal próbáltam már de egyelőre nem jártam sikerrel ☹️

2020. júl. 25. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a Kallos Silver reflex hamvasító PAKOLÁSÁT használtam, attól szép hamvas lett a hajam, kicsit sem fogta lilára.

Azért emelem ki, hogy pakolás, mert van belőle pl sampon is, de attól nekem lila lett.

Nagy tégelyes kiszerelésben kapható, azt hiszem 1000 ml-es.

Linkelem: [link]

2020. júl. 25. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:)
2020. júl. 25. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég világos, hogy hamvas legyen sampontól. Vagy egy két árnyalattal sötétebb, de hideg tónusra fested ebből az állapotból, vagy világosítasz rajta, és akkor ahhoz képest csinálod sötétebbre. (Bocsi ha ez így nem igazán érthető)
2020. júl. 28. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
De érthető, köszi utolsó :) én is ezen gondolkoztam hogy lehet nem elég világos. Most kiprobalom a Kallos hajpakolast, ha az se csinal semmit akkor vilagosittatok rajta ☺️
2020. júl. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!