Férfi hosszú hajat hogyan kell hordani? Milyen fazonban, hosszúságban? Mit kell elkerülni, hogy ne nézzek ki nőiesnek?
Figyelt kérdés
Úgy láttam, hogy a választék legtöbbször középen van. Ha jól tudom breton sem ajánlott.2020. júl. 24. 21:45
1/5 anonim válasza:
Nehogy befond. Az csak nagyon ritkán néz ki bárhogy is.
Meg nagyon magas copf-ot se.
Ha a hajad lejjebb ér fej középen lévő copf ból mint a vállad akkor konytyold sztem.
Ha tarkón fogod össze akkor mindegy.
Szerintem a választék olyan helyen van ahol akarod (mondjuk ez függ attól mennyi hajad van milyen egyenes stb.)
Ha meg komolyan frufrut akarsz akkor akár csinálhatod mindet egyszerre mert már mindegy.
2/5 anonim válasza:
Miért nem vágatod le legalább félhosszúra?
Szerintem akárhogy hordod, egy hosszú mindig nőies marad....
3/5 FoxtrotLidérc válasza:
2-es: Egy rövid női haj még véletlenül sem nőies, ugye?
Kérdező: Nekem a sima, összefogott haj volt az, amivel "nem néztem ki nőiesen". Érdemes még egy kecskeszakállat növesztened. Szerintem. :)))
4/5 anonim válasza:
Nézz képeket Harry Styles hajarol amikor hosszu volt😍😍😍
5/5 anonim válasza:
Édes istenem, nincs olyan, hogy hogyan "kell". Nincs megkötve, nem kell követned semmilyen normát, úgy hordod, ahogy akarod, ahogy tetszik, ne legyél már ilyen önállótlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!