Kinek tetszik a raszta haj nőkön? illetve lányok van innen valakinek? mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
szét lehet szedni anélkül hogy levágnád?
fekete festett hajam volt, az eredetim világosbarna. tavaly ősszel vissza lett festve világosbarnára, meg azóta többször is, de valahogy egyik sem az én igazi színem, pedig már több árnyalatot is próbált a fodrász. a tövem mindig elüt. ha rasztám lenne akkor ez nem lenne annyira feltünő, és már évek óta tetszik, van is olyan stílusom amihez jól áll, csak félek belevágni. szerintetek?
2020. júl. 24. 18:25
1/2 anonim válasza:
Én láttam a neten videókat (de már hónapokkal ezelőtt) ahol nem vágták le a nő haját.
Szerintem ha úgy gondolod, hogy megéri nekifutni akkor hajrá:)
De majd azért áruld el, hogy döntesz;)
2/2 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!