Miért nem nő tovább a hajam?
Bármit teszek, maximum a hátam közepéig ér, hiába használok hajápolót, hajnövesztőt... :(
21/L
Szilikon cicid van?
Egeszsegtelenul etkezel? Keves a vitamin?
Szaraz a hajveged?
Fested/szinezed a hajad?
(Nekem se. Most novesztem le a festeket. )
Jó, ha ápolod meg balzsamozod stb a hajad, de minden embernek genetikailag kódolt, hogy milyen hosszúra képesek a hajszálai nőni. Nem nő örökké a haj, főleg, hogy egy idő után kihullik, és az úgynevezett "alvó hagymákból" a fejbőrben nőni kezd egy másik. Ha ezek az alvó hagymák elfogynak, akkor meg az illető kopaszodni kezd. Az is genetika, hogy kinek hány hajhagymája van összesen, ezért nem egyszerre kopaszodik mindenki.
Tehát sajnos nem tudsz mit tenni, a te hajadban "ennyi van". Nekem van olyan barátnőm, akinek soha nem vágták le a haját, és még olyan hosszú sincs, mint a tiéd. Az övé meg "annyit tud" :)
Vagy el kell fogadnod, vagy csak póthajjal tudsz hosszabbítani.
"Szilikon cicid van?"
-Nem.
"Egeszsegtelenul etkezel? Keves a vitamin?"
-Egészségesen étkezem, szedek vitaminokat, sőt külön hajra való vitamint is.
"Szaraz a hajveged?"
-Alapvetően az, de van hajvégápoló olaj, azt mindig használom, így nem száraz.
"Fested/szinezed a hajad?"
-Nem.
----------------------------------------
"Legalabb 3 havonta vagasd."
-Akkor elfogyna. Ha minden 3. hónapban 2-3 centit levágatok, egyre rövidebb lesz, mert 3 hónap alatt nem nő annyit. Kipróbáltam, tapasztalat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!