Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni intim gyanta? Gondolta...

Otthoni intim gyanta? Gondoltam kipróbálom cukorgyantával, szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék kozmetikushoz menni, intim gyantám meg még sosem volt. Ha hasznos tanáccsal nem tudsz ellátni akkor kérlek a kötekedésed tedd egy másik poszt alá.

19L

2020. júl. 22. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megpróbálhatod, de jó tanács, először csak egy kisebb részre kenj a gyantából és úgy próbáld ki. Egyrészt hogy te mennyire bírod a fájdalmat, másrészt meg a bőröd hogy reagál rá. Ha még sosem használtál gyantát, akkor meg először gyakorolj kicsit a lábadon. A cukorgyanta amúgy teljesen jó erre a célra is, ha ez a kérdés.
2020. júl. 22. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, figyelni fogok! ☺️
2020. júl. 22. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nehéz jól legyantázni magadnak. Ha erős a szőrzeted, akkor csak húzni fogja a hideggyantás csík, nem lesz tapadása hogy kitépje.

Én próbáltam. 1 óra tömény kínzás után feladtam. A kozmetikus viszont 15 perc alatt tükörsimára gyantázott tized annyi fájdalommal.

2020. júl. 23. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azzal csinálom
2020. aug. 27. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!