Ezek jó arcápolási termékek? Mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
2020. júl. 22. 07:50
11/14 anonim válasza:
A nivea ezek közül talán szerintem. A többit nem venném meg. Miért nem veszel egy jó micellás vizet vagy sminklemosót, esetleg argán vagy mandulaolajat? Ha már mindenképpen ott kell venned. Mindenhol olcsóbb mint a dmben.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sminkelni😅
Argánolajat nem is láttam, hogy lehet ott kapni! De akkor felkerült a listára. Köszi!
2020. júl. 24. 07:39
13/14 anonim válasza:
Én szeretem a cosrx termékeit, nekem nagyon beváltak(meg úgy összeségébe a koreai termékek),csak eddig én mindig rendelni szoktam mert nem is tudtam hogy a dm árulja.
14/14 anonim válasza:
Hát mind drogériás szemét sajnos, balea arcápolási termékekben egy kuka, tele van piros összetevőkkel,cera ve már egy jó márka arcápolásban próbáld ki azt mind balea meg társai, én baleaábol csak tusfürdőket,testapolot, használok, de vagy kb 3 terméküktől pirosodott ki az arcom, szóval azóta nem is használok semmilyen baleás arc terméket, de ha neked bevált használd csak, clean and clear is tele van minden féle piros összetevővel azt sem ajánlom,neutrogena még elmegy, amugy csak heti 1× radirozd a böröd, tisztitás után hidratálj este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!