Van itt olyan, akinél a hajmosás nagyon macerás?
Gondolok a különböző pakolásokra.
Mennyi ideig tart, míg megmosod a hajadat? A pakolás/ok-tól számítva egészen a hajszárításig? Illetve mennyi ideig szoktad a hajadon hagyni a pakolást és mit kensz a hajadra?
Köszi a választ/ :)
hú nálam igen :)
a hajam majdnem fenékig érő, iszonyat dús és csigákban göndörödik, gondolhatok hogy mit nem kell rákennem, hogy szép legyen :)
kábé 2 órába telik, pakolást 10 percig hagyom, nekem a gliss kur 19-es termékcsaládja jött be nagyon, sampon, balzsam, pakolás, nem kimosós balzsam és éjszakai hajvégápoló, ezeket használom. nem szárítom a hajam, ellenben az elülső két tincsre mindig rakok egy-egy csavarót, mert azt, mint egy frufru, a fülem mögé tűröm, és így az egyenesebb, de mégse üt el a hajam göndörségétől. nem tudom, hogy érthető volt-e, nehéz megfogalmazni :D
te miket használsz, milyen a hajad?
hát nálam alapból macerás..
pakolást nem rakok rá
megmosom a hajam,rakok rá törcsit,megtörlöm,fújok rá hajegyenesítőt meg ha csomós a hajam akkor ilyen csomókioldót.:D megszárítom,kihúzom,megfésülöm a frufrum és ennyi.:)
12:02 vagyok.
alapból nem annyira macerás* :)
Akkor nem vagyok egyedül xD :)
Én aloe vera jojoba sampont, jojobás balzsamot és házi pakolásnak tojássárgája+oliva olaj+avkádó kombináció pakolást haszhálok.
Felkenem a bevizezett hajamra az avokádó pakolást, felveszem a fürdősapit, majd törlközővel becsavarom és rajta hagyom 5 óra hosszát. Utánna megmosom samponnal az kb.7 perc majd jön a balzsam, ami 3 óra hosszát van rajta. Itt is fürdősapi+ törölköző. Utánna lemosom és megszűrítom. A szárítás kb 30 perc.
Ez kb 8 óra 37 perc xD :D
Akkor én vezetek eddig?! xD :)
Egyébként tökletesen bevált és nagyon szépe a hajam , ezért is csak heti 1x max.2x mosok hajat.
Ha a száradás is számít, akkor itt a győztes! XD
Combig érő, nagyon vastag, hullámos/loknis hajam van. Nem túl nagy macera a hajmosás, nem kenek rá túl sok mindent. Megmosom simán samponnal, teszek rá balzsamot és kiöblítem. Ez kb. 15 perc fürdéssel együtt. Törölközőt tekerek rá, majd ezt leveszem, megfésülöm és teszek rá olajat. Ez kb. 5 perc. És ennyi. Hagyom megszáradni. Ha délután 5 körül megmosom, akkor kb. másnap délelőttre szárad meg teljesen, mert a tarkómnál nagyon vastag. Ez úgy 17 óra. XD
Néha teszek rá házi hajpakolást hajmosás előtt, az +30-40 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!