Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, akinél a...

Van itt olyan, akinél a hajmosás nagyon macerás?

Figyelt kérdés

Gondolok a különböző pakolásokra.

Mennyi ideig tart, míg megmosod a hajadat? A pakolás/ok-tól számítva egészen a hajszárításig? Illetve mennyi ideig szoktad a hajadon hagyni a pakolást és mit kensz a hajadra?

Köszi a választ/ :)

2010. aug. 3. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam pakolást, de hamarosan kipróbálom a ricinus olajat.
2010. aug. 3. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:

hú nálam igen :)

a hajam majdnem fenékig érő, iszonyat dús és csigákban göndörödik, gondolhatok hogy mit nem kell rákennem, hogy szép legyen :)

kábé 2 órába telik, pakolást 10 percig hagyom, nekem a gliss kur 19-es termékcsaládja jött be nagyon, sampon, balzsam, pakolás, nem kimosós balzsam és éjszakai hajvégápoló, ezeket használom. nem szárítom a hajam, ellenben az elülső két tincsre mindig rakok egy-egy csavarót, mert azt, mint egy frufru, a fülem mögé tűröm, és így az egyenesebb, de mégse üt el a hajam göndörségétől. nem tudom, hogy érthető volt-e, nehéz megfogalmazni :D

te miket használsz, milyen a hajad?

2010. aug. 3. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát én ricinusolajat használok hajmosás előtt. Most is a fejemen van :) Én úgy szoktam, hogy először felteszem a ricit. Ez 4 órán keresztül a fejemen van. Aztán megmosom 2x samponnal, majd balzsam. Nem szoktam megszárítani. Megvárom míg magától megszárad. Törölközőszáraz hajamra glisskuros hajvégápolót teszek a végére. 4 óra a rici 10 perc a 2x samponozás, 5 perc a balzsam. Száradás másfél óra. Ez összesen 5 óra 45 perc :D Amikor nem teszek ricinust hajmosás előtt a fejemre, akkor 2x samponozás (10 perc) után szoktam 1 órát hagyni a hajamon a placentás hajpakolást, majd sima vízzel leöblítem, a végén pedig ugyanúgy a hajvégápoló és a magától száradás (másfél óra) Ez így 2 óra 40 perc.
 4/11 anonim ***** válasza:

hát nálam alapból macerás..

pakolást nem rakok rá

megmosom a hajam,rakok rá törcsit,megtörlöm,fújok rá hajegyenesítőt meg ha csomós a hajam akkor ilyen csomókioldót.:D megszárítom,kihúzom,megfésülöm a frufrum és ennyi.:)

5/11 anonim ***** válasza:
*gondolhatod :)
 6/11 anonim ***** válasza:

12:02 vagyok.

alapból nem annyira macerás* :)

2010. aug. 3. 12:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül xD :)

Én aloe vera jojoba sampont, jojobás balzsamot és házi pakolásnak tojássárgája+oliva olaj+avkádó kombináció pakolást haszhálok.

Felkenem a bevizezett hajamra az avokádó pakolást, felveszem a fürdősapit, majd törlközővel becsavarom és rajta hagyom 5 óra hosszát. Utánna megmosom samponnal az kb.7 perc majd jön a balzsam, ami 3 óra hosszát van rajta. Itt is fürdősapi+ törölköző. Utánna lemosom és megszűrítom. A szárítás kb 30 perc.

Ez kb 8 óra 37 perc xD :D

Akkor én vezetek eddig?! xD :)

Egyébként tökletesen bevált és nagyon szépe a hajam , ezért is csak heti 1x max.2x mosok hajat.

2010. aug. 3. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
én így csinálom: Bevizezem a hajam, rá egy puhító pakolás, lemosom vízzel, rá a ricinus olaj, 10 perc után samponnal megmosom, bebalzsamozom, leöblítem újra, ráteszek a végére hajvég ápolót. A fejem tetejére teszek wax-ot, aztán ráhúzok egy úszósapit, aztán az rajta van 3 órát, és mire megszárad, addigra leveszem a sapit. Aztán jól kifésülöm, és kész. Ez így 3 óra 45 perc.
2010. aug. 3. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt azért ne mondd már hogy egy egyszer hajmosás majdnem 9 óra... én is törődök a hajammal, de ez eléggé hihetetlen:/
2010. aug. 3. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha a száradás is számít, akkor itt a győztes! XD

Combig érő, nagyon vastag, hullámos/loknis hajam van. Nem túl nagy macera a hajmosás, nem kenek rá túl sok mindent. Megmosom simán samponnal, teszek rá balzsamot és kiöblítem. Ez kb. 15 perc fürdéssel együtt. Törölközőt tekerek rá, majd ezt leveszem, megfésülöm és teszek rá olajat. Ez kb. 5 perc. És ennyi. Hagyom megszáradni. Ha délután 5 körül megmosom, akkor kb. másnap délelőttre szárad meg teljesen, mert a tarkómnál nagyon vastag. Ez úgy 17 óra. XD

Néha teszek rá házi hajpakolást hajmosás előtt, az +30-40 perc.

2010. aug. 3. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!