Újabbul már kevesebb a hajamban a (göndör) hullám. Milyen termékkel segíthetnék rá?
Hullámos és göndör közötti hajam van. Nem festetem, nem vasalom, nem szárítom hajszárítóval, lapockámig ér.
Bocsi a hülye fogalmazásért.
Nekem hullámos a hajam. Ha éppen göndören szeretném hordani, akkor ezt teszem: mosás után nem fésülöm, nem dörgölöm a törölközővel, csak becsavarom és hagyom hogy kicsit szárazabb legyen; utána teszek rá göndör hajra való Taftot; majd előre hajtom a fejem és úgy szárítom a hajam, s közben a hajamat a fejemhez nyomkodom, mert úgy szebbek lesznek a loknik.
Én nem nagyon szoktam fésülni amikor göndören hagyom, mert akkor csak szénaboglya lesz. Ha nem úgy áll, akkor kicsit bevizezem és megigazgatom. Ennyi.
Anyum és én is így csináljuk, nekünk beválik. :)
20L
A göndör hajnál amúgy sem ajánlják a gyakori fésülködést. Most nem azt mondom, hogy az ember nézzen úgy ki, mint a szénaboglya, de nekem a fésüléstől csak teljesen szétesik. Egyszer megéri kipróbálni. :)
Előző 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!