Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik irányba fésüljem a hajam?

Melyik irányba fésüljem a hajam?

Figyelt kérdés
Az orrom jobbra görbül, viszont az az arcom lustábbik oldala is. +jobbkezes vagyok.

2020. júl. 20. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Ez függ attól is, hogy az arcod mennyire aszimmetrikus, látatlanba nehéz válaszolni.

Alapvetően ha jobbra fésülöd, akkor két dolog történhet: 1., vagy természetes hatása lesz, és észre se veszik az arcod aszimmetriáját, vagy 2., nagyon hangsúlyos lesz az eltérés, és jobban torzítja az arcod.

Ha balra, akkor ugyanezek az esetek állnak fenn. Vagy kompenzálja a hibát, vagy kiemeli.

2020. júl. 20. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Jobb, vagy baloldali vagy? Ha semleges, akkor hátra😁
2020. júl. 20. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb lenne, ha képet is csatolták volna.

De, szerintem jobbra, vagy hátra.

2020. júl. 23. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is sokáig dilémáztam. Sokszor akartam középen elválasztani, de nem áll jól. Bele törődtem, hogy az én arcomon az áll jól, ha jobb felölelő van a választék, tehát balra fésülöm.

Te is kísérletezz, hogy neked mi áll jól. Láthatatlanból nehéz megmondani. 😊

2020. júl. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!