Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendeltél már HelloBodyról?

Rendeltél már HelloBodyról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A HelloBody termékről szeretnék így előljáróban egy kis véleményt, mert mielőtt rendeltem én is szívesen olvastam volna róla de nem nagyon találtam.

A rendelésed csak és kizárólag előreutalással tudod fizetni, ami pl. nekem mint biztonságos internetes vásárlásra törekvő személynek igencsak zavaró, főleg ekkora összegeknél mint jelen esetben.

A másik amit szintén senki nem tüntet fel előre, az az hogy ezek a krémek valóban Németországból is jönnek. Amivel nincs gond, csak nem jelzi sehol senki hogy ne a 1-3 munkanapos kiszállításra számíts, hanem mondjuk 1-2-3 hét. (Én most tartok másfél hétnél) Amit azért elvárna az ember, mert a legtöbb magyar rendelős oldal a rendelésed végén már kikalkulálja, hogy melyik nap fog érkezni a csomagod. Itt semmi.

A krémek hatásáról majd még visszatérek, de egyenlőre a vásárlókkal szembeni hiányos kommunikáció engem kicsit felháborított.

2020. júl. 20. 11:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!