Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Le akarok barnulni, de nincs...

Le akarok barnulni, de nincs időm a napozni. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barnitókrém,nekem olyan van amitől nem leszek csikos,és lassan kopik a bőrömről...(Avonos és Skin So Soft a neve)nekem bevállt!(extra érzékeny a bőröm ezért nem napozhatok de ez a krém jó)
2010. aug. 3. 08:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, csak az a baj, hogy AVON-os termékekkel az a bajom, hogy 2 hónap és egy újat tesznek a helyükre... :( Valaki valami mást?
2010. aug. 3. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szoli (L)
2010. aug. 3. 09:14
 4/6 A kérdező kommentje:
13 évesen... :(
2010. aug. 3. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Szoláriumot én egyáltalán nem ajánlom, akárhány éves is vagy.

Én is inkább a barnítókrémeket ajánlanám, vagy valamilyen színezett testápolót.

Vannak még olyan szalonok, ahol testpermet szerűen fújják rád a színt, az is egy jó megoldás lenne még, de gondolom egy ilyet nem igazán engedhetnél meg magadnak ennyi idősen (bár nem tudom a tarifákat, de gondolom nem egy-két ezres az ára...)

2010. aug. 3. 10:36
 6/6 anonim válasza:

13 evesen nincs idod napozni? Szakits ra.

Ha mindenkepp le akarsz barnulni csak a napot ajanlom, de csak 11:00h elott vagy 15:00h utan.

S.

2010. aug. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!