Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, ha másnapra már...

Mit tegyek, ha másnapra már bezsírosodik a hajam?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és énmárkát építek, ami miatt naponta gyártok videós tartalmat, illetve beszélek élőben ügyfelekkel.

Azt vettem észre, hogy 24-30 órán belül óhatatlanul fényessé, zsírossá(?) válik a hajam. (Rövid hajam van.)

Naponta mosnom kellene? Nem árt az meg neki? Ha nem, milyen sampont érdemes használni ehhez?

2020. júl. 17. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Milyen az étkezésed? Mennyi olajos és zsíros ételt fogyasztasz napi szinten?

Hányszor simítod végig a kezeddel a hajadat?

2020. júl. 17. 16:02
 2/11 A kérdező kommentje:
"Kevés" a válasz mindegyikre. A zsíros/olajos ételeket nem is bírnám enni, a hajamat pedig szinte sohasem simogatom.
2020. júl. 17. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Első jókat kérdezett.

Nem csak a 'simogatás' számít, hanem az is, ha mondjuk vakarod a fejbőröd. Megpróbálhatsz száraz sampont használni 2 hajmosás között, egyébként pedig valami teafaolajos sampont próbálnék ki a helyedben.

2020. júl. 17. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? mert ha tini, akkor kb semmi nem fog működni, ki kell nőni. rövid hajon amúgy is előbb meglátszik a zsír
2020. júl. 17. 16:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem már többszörösen kinőttem. :) Eddig igazából nem zavart, de így, hogy exponálom magam, néha igen látványos. És kellemetlen.
2020. júl. 17. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
értem. esetleg megpróbálhatod zselével vagy ilyesmivel formázni, az magától csillog kicsit, így nem zsírosnak tűnne, hanem formázottnak
2020. júl. 17. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Használj kímélő biosampont azokkal minden nap meg lehet mosni. Amikor nem letszukseg húzz ki pár napot anélkül hogy mosnad. A száraz fejbőr is túlzott zsitosodast okoz.
2020. júl. 17. 20:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 18. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2. nap már megkell mosnom a hajam, mert nagyon zsírosodik. Kipróbáltam különféle samponokat, az olcsóbbtól a nagyon drága mindenmentes natúrig. Nálam egyik se tett csodát, már megszoktam, hogy másnap mosnom kell.

De azért elég durván hangzik, hogy naponta kell mosnod. Lehet elkéne nézned egy bőrgyógyászhoz.

2020. júl. 18. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha rövid hajad van, nem árt ha naponta mosod, férjem is napi szinten mossa általában, és rengeteg haja van..

Ágyneműhuzatot milyen gyakran cseréled? Igen sokan nem tudják attól is zsírosodhat.

2020. júl. 19. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!