Dag kérdése:
Csajok! Bírjátok a hosszú hajú pasikat?
Figyelt kérdés
Csajok! Bírjátok a hosszú hajú pasikat?2010. aug. 2. 20:41
14/20 anonim válasza:
én megfigyeltem h nekem eddig sztárok közül is olyanok jöttek be akiknek hosszabb a hajuk. pölö
william beckett
benjamin rojas
joe jonas
pete wentz
és láám :D életem nagy szerelmének is hosszabb a haja (kb. mint az első képen williamnek) és megfigyeltem akinek kicsit hosszabb a haja, már rögtön azt gondolom róla h de cuki. a rövid hajuak nem tetszenek valamiért..
15/L
15/20 anonim válasza:
Naná! imádom a hosszú hajú pasikat:) (nem az ilyen emós buzeránsokat, hanem a rockereket:)
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Úristen az az utolsó csávó akit linkeltél nem tudod kI? Már láttam több képét is, annyira gyönyörű h vmi hihetetlen :D Imádom :D
18/20 anonim válasza:
Hát ha jól áll neki:)
valakinek nagyon idiótán áll, valakinek meg sármosan :)
19/20 anonim válasza:
tegnap 19:11
Sajnos nem tudom, ki ő, de annyira de annyira beletúrnék a hajába! Imádoooooooooooom.
Kedves kérdező, nem tudsz feltenni a hajadról képet? *____*
20/20 A kérdező kommentje:
12:16
Nekem olyan hosszú hajam nincs! Csak az államig ér! (tépett stílus) Háááát majd megpróbálok felrakni!
2010. aug. 5. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!