Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Bírjátok a hosszú...

Dag kérdése:

Csajok! Bírjátok a hosszú hajú pasikat?

Figyelt kérdés
Csajok! Bírjátok a hosszú hajú pasikat?
2010. aug. 2. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Neeem
2010. aug. 2. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem tetszettek
2010. aug. 2. 23:19
 13/20 anonim ***** válasza:
előzőhöz 16/L
2010. aug. 2. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:

én megfigyeltem h nekem eddig sztárok közül is olyanok jöttek be akiknek hosszabb a hajuk. pölö

william beckett

[link]

benjamin rojas

[link]

joe jonas

[link]

pete wentz

[link]

és láám :D életem nagy szerelmének is hosszabb a haja (kb. mint az első képen williamnek) és megfigyeltem akinek kicsit hosszabb a haja, már rögtön azt gondolom róla h de cuki. a rövid hajuak nem tetszenek valamiért..

15/L

2010. aug. 2. 23:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Naná! imádom a hosszú hajú pasikat:) (nem az ilyen emós buzeránsokat, hanem a rockereket:)
2010. aug. 3. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Basszus, én megveszek értük, de csak akkor ha tényleg ápolt és szép a haja. Ez az egyik fétisem. xD Meglátok egy hosszú hajú paist és nekem már végem van.

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 3. 17:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Úristen az az utolsó csávó akit linkeltél nem tudod kI? Már láttam több képét is, annyira gyönyörű h vmi hihetetlen :D Imádom :D
2010. aug. 3. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát ha jól áll neki:)

valakinek nagyon idiótán áll, valakinek meg sármosan :)

2010. aug. 4. 02:26
 19/20 anonim ***** válasza:

tegnap 19:11

Sajnos nem tudom, ki ő, de annyira de annyira beletúrnék a hajába! Imádoooooooooooom.

Kedves kérdező, nem tudsz feltenni a hajadról képet? *____*

2010. aug. 4. 12:16
 20/20 A kérdező kommentje:

12:16

Nekem olyan hosszú hajam nincs! Csak az államig ér! (tépett stílus) Háááát majd megpróbálok felrakni!

2010. aug. 5. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!