Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ennek a gyógyszernek a neve?

Mi ennek a gyógyszernek a neve?

Figyelt kérdés
Egyszer ajánlott valaki egy gyógyszert a pattanásaimra. Valami Mediokrenát vagy valami Medio kezdetű név volt. 3 hónapos kúra, bőrgyógyász írhatja fel, szárítja a bőrt és nem kell közben vérvételre járni, mert nem károsítja a vesét és a májat. Nem találtam a neten sem ezt a gyógyszert és kellene a neve, hogy utána nézhessek.

2020. júl. 13. 22:08
 1/9 A kérdező kommentje:
A kezdőbetű, az M az biztos
2020. júl. 13. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Medinac?
2020. júl. 14. 05:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálam itt a Medinac tájékoztató, amit pár hete adott a bőrgyógyász.

Ennek a terméknek a használata mellett KELL vérvételre járni, úgyhogy biztos nem ezt keresed. :)

Sajnos nem tudom, hogy mire gondolhatsz, csak láttam, hogy az előző válaszoló ezt írta, azért írtam.

A Medinac mellett - nőként - arra is figyelni kell, hogy ne ess teherbe, mert súlyosan károsíthatja a magzatot.

2020. júl. 14. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg kell hozzá vérvétel? A párom majd egy évig szedte és nem kellett soha járjon vérvételre. Csak talán a legelején.
2020. júl. 14. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mondod?! Nekem a bőrgyógyász azt mondta, hogy muszáj járni.

Mindjárt kimásolom a tájékoztatóból:

- A Medinac emelheti bizonyos májenzimek szintjét. Az orvos rendszeresen vérvizsgálatot végeztet, hogy ellenőrizze a májenzimek szintjét a Medinac kezelés megkezdése előtt a kezelés alatt és a kezelés befejezése után. Ha a magasabb májenzim szintek tartósan fennállnak, az orvos csökkentheti a gyógyszer adagját, de meg is szakíthatja a Medinac kezelést.

- A Medinac gyakran emeli a vérzsírok, mint a triglicerid, vagy koleszterin szintjét. Az orvos vérvizsgálatot végeztet, hogy ellenőrizze az Ön vérzsír szintjét a Medinac kezelés megkezdése előtt, a kezelés alatt és a kezelés befejezése után. A legjobb, ha nem fogyaszt alkoholt vagy legalábbis csökkenti az alkohol mennyiségét a kezelés alatt. Beszélje meg orvosával, ha tud arról, hogy magas a vérzsírszintje, ha cukorbetegségben szenved, túlsúlyos, vagy alkoholbeteg. Előfordulhat, hogy gyakrabban kell vérvizsgálatot végeztetnie. Ha a magas vérzsír szintek tartósan fennállnak, az orvos csökkentheti a gyógyszer adagját, de meg is szakíthatja a Medinac kezelést.

2020. júl. 14. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez de fura. Neki elvileg nagyon jó orvosa volt.

Bár az is fura nekem, hogy ő kb 10 hónapon àt szedte, míg a leírásban egy kúrát max 24 hetesre írnak.

2020. júl. 14. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa. :(

Nem értek hozzá, de az én bőrgyógyászom többször is mondta, hogy muszáj vérvételre járni.

2020. júl. 14. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
A Medinachoz hasonló lehet a neve. Viszont az is biztos, hogy nem kell vérvételre járni azzal amit keresek. Pont ezzel jöttem elő, hogy nem akarok vérvételre járni, és mondta az ismerősöm, hogy ez olyan amivel nem kell.
2020. júl. 14. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok.

Akkor esetleg kérdezz meg egy Orvos válaszol szolgáltatásban egy bőrgyógyászt, hátha tud segíteni. :)

2020. júl. 15. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!