Mit tegyek, ha viszket a bőröm szőrtelenítés után?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, elég erős, sötét szőrzettel. Egész életemet megkeseríti a szőrtelenítés, mert bármilyen módszer után borzasztóan viszket a szőrtelenített testrészem.
Lényegében rögtön, borotválkozás/gyantázás/epilálás után perceken belül elkezd szörnyen viszketni, van hogy álmomban kelek fel megvakarni.
Már próbáltam többféle gyantát is, de egyik sem vált be.
Van bárkinek valami tippje, hogy mit tudnék tenni? Télen alapvetően kevésbé érdekel, de nyáron annyira szenvedés. :(
2020. júl. 12. 12:21
1/6 anonim válasza:
Ha ilyen gyorsan viszket utána, akkor az valószínűleg azért van, mert érzékeny a bőröd és nem bírja olyan jól. Próbálj ki valamilyen szőrtelenítés utáni nyugtató krémet.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már azt is, több mindent kipróbáltam. Specifikus borotválás utáni krémeket, illetve olvastam még az aloe verat, és a kókuszolajat. Egyik sem vált be.
2020. júl. 12. 13:01
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg semmi nem működik, akkor esetleg próbáld ki a lézeres szőrtelenítést. Bár ez drágább dolog, de ha ennyire szenvedés számodra, akkor lehet megérné. Már néhány használat után csökken a szőr mennyisége, vastagsága és egyre lassabban is fog nőni. Megkönnyítené a dolgod. Az otthoni készülék olcsóbban jön ki és sokszor vannak akciók. Ma még pl. tart a glamour-napok, 20% kedvezmény van rá, ha esetleg érdekel.
4/6 anonim válasza:
Próbáltad már közvetlenül az aloe verát? Mármint nem krémben meg kencékben, hanem magát a növényt. Ha nem, esetleg beszerezhetnél egyet, viszonylag egyszerű tartani és nagyon hasznos. Ha nem használ az sem, szép dísz akkor is :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd ra, nem eri meg.
6/6 anonim válasza:
Esetleg szőrtelenítő krém az is egy jó megoldás lehet nekem be vált igaz fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!