Ha ilyen hajszint szeretnék (sötétbarna a hajam) akkor muszáj leszivatnom vagy van olyan festék ami befogja a hajszinem ilyenre?
2008. nov. 25. 17:13
1/1 anonim válasza:
szia! nekem fekete hajam volt, és gondoltam egyet és világosabbra akartam festeni, viszont a szivatástól féltem. Keresgéltem a neten pár infót és rábukkantam a hajradírokra. Én a Color removerrel radíroztam le a hajam, otthon és most szép vörösesbarna. fodrászkellékesben lehet kapni, egy csomaggal 590 ft volt nekem, és a hajamra 4 csomag kellett.És még utána be kell festened a kívánt színre. Tudom, nem olcsó, de nem roncsolja úgy a hajad mint a szivatás, de van olyan hatásos! és a fodrászkellékesben úgyis elmondják hogyan kell használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!