A rövid vagy a hosszú göndör haj fiatalosabb szerintetek?
(Rendesen göndör hajról van szó, nem csak hullámos.) Tizenévesen folyton fiatal anyukának néznek :O
Rendes alakom van (se nem túlsúlyos, se nem túl vékony), sminkelni ritkán szoktam. Szerintetek a rövid vagy hosszabb haj dobna a kinézetemen úgy általánosságban? (Képet nem küldök bocsi.)
Valakinek van hasonló hajjal, hasonló problémában tapasztalata?
#1 Köszi, én is attól félek hogy a rövid "birka" haj az idős falusi nénik dauerára emlékeztet...
#2 Lehet h az is közrejátszik, de itt most arra lennék kíváncsi, a többitől függetlenül lehet-e a hajamon javítani?
Természetesen lehet javítani a hajadon. Alapvetően egy rövid frizura sok esetben fiatalító jelleget kölcsönöz a hosszúhoz képest.
Nem tartom azt se kizártnak, hogy a változás önmagában jót tenne a megjelenésednek.
Szerintem a hosszú fiatalosabb.
A szülőfalumba anno minden anyukának rövid haja volt (hiba göndör vagy szögegyenes).
Meg egyszer láttam itt gyk-n egy kérdést, hogy a kérdező terhes és anyósa kötelezi, hogy vágja rövidre a haját, mert az anyukához illő.
Nekem is göndör hajam van, egy időben ilyen állig-nyakközépig érő volt és többen megjegyezték, hogy idősebbnek tűntem tőle. Ez abban az időszakban volt, amikor apa állandóan azt mondogatta, hogy úgy nézek ki, mint a rackajuh 😅 Szüleim amúgy a rövidebb hajat szeretik rajtam, mert szerintük nőiesebb, míg én úgy, ha a hajam hosszabb, picit váll alattig ér, szerintem így fiatalosabb is.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!