Mi az arcápolási rutinotok?
Sziasztok!
Kérlek leírnátok az arcápolási rutinotokat és hogy mikor(este,reggel)meg milyen terméket használtok?Kort is létsziii❤️Köszönöm a válaszokat előre is!
Ha van rajtam smink, akkor azt lemosom (ezzel: [link] ) majd utána ezzel: [link] lemosom az arcom. Utána ezt a tonikot használom: [link] és végül egy kis hidratálót is teszek az arcomra: [link]
Ezt minden este megcsinálom és próbálom a reggeli rutinomba is beiktatni, de sajnos van, hogy akkor nincs rá időm vagy elfelejtem.
Emellett heti egy-két alkalommal arcpakolást is szoktam feltenni, amihez azokat a kis 200 ft-os Balea arcmaszkokat használom (amilyet éppen sikerül venni) és nagyjából ugyanennyi időnként le is szoktam radírozni az arcom, általában ezzel: [link]
18/L
Reggeli rutin:
Arcmosás sima hideg/langyos vízzel. Általában rakok fel egy hétköznapi sminket is:
1.hidratálok: Loreal Hydra genius
2.fényvédő: Uriage márka, 50 faktoros
3.Primer: most a Cerave nagyon száraz bőrre való krémjét használom, mert a fényvédőn jól működik, a meglévő primereim összevesznek a fényvédőmmel,pacsmag lesz.
4.Alapozás,korrektorozás stb....(ez már nem az arcápolási rutin része, ezért nem írom)
Esti rutin:
1.Sminklemosás:arc lemosáshoz--> La Roche Posay habzó arctisztító + 1 archoz szivacs
szemsmink lemosáshoz: Loreal vagy Garnier micellásvíz + vattakorong
Ha mindent leszedtem, átmosom hideg vízzel az arcomat
2.hidratálás: Bio Oil vékonyan, The Ordinary szérumjai: B-Bomb, Hyaluronic acid stb..., de van hogy simán a Loreal Hydra Genius-ával hidratálok.
Egyébként időnként változnak a rutinom termékei, szeretek újdonságot kipróbálni :)
Jelenleg száraz és érzékeny bőröm van, de amikor zsíros és pattanásos volt, akkor teljesen más termékeket használtam.
Esti rutinom van csak aznapi szennyeződéseket eltávolítom, megmosom az arcomat levendulás arctejjel Naturissimo a neve.
Hétvégente 1 x mézet teszek az arcomra ez jó bőrradír. Szép is utána a bőröm sokkal puhább.
Néha almaecetet használok de ezt ritkábban vagy holt tengeri iszapos szappant ( miteszerekre ez nagyon jó)
Amit szinte mindig használok azt vagy reggel vagy este, shea vajat vagy kókusz vajat kenek az arcomra.
A bőröm hajlamos mitesszerre és pattanásra,zsíros,de vízhiányos is pff:D
Kén szappannal és luffa szivaccsal tisztítom reggel és este, hidratálóként loreal hydra geniust használok,este jojoba olajat is,és utána a hidratálót.
Egy héten 1x rakok fel házi arcpakolást uborkából banánból,vagy rizsből. Előtte kamillával gőzölök,a pakolás lemosása után ezzel átöblítem a bőrömet.
Ezen kívül a dm-es szépségvitamint,és kovaföld tablettát is szedek,plusz megiszok napi 3l vizet
Így most matt és egységes a bőröm, nagy nehezen megtaláltam a nekem megfelelő rutint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!