Milyen festéket ajanlotok?
Figyelt kérdés
nagyon intenziv sotet fekete festeket keresek . !
Tudtok ajanlani ? Eddig drogerias festekeket hasznaltam , de nem jottek be, ezert szeretnek valami normalisat venni de nem igazan ertek hozza.
Hol tudom beszerezni? Illetve
Fenek ala ero hajam van! Mennyi tubussal vegyek , es hany oxyt hozza?
2020. júl. 8. 00:18
1/2 anonim válasza:
menj be egy fodrászkellékesbe és ott segítenek mindenben. :)
2/2 anonim válasza:
Én Alfaparf festéket használok. Feketéhez 3%-os oxi elég. Én egy derékig érő és sok hajhoz 1,5-2 doboz festéket szoktam használni. Ilyen hosszú hajjal anánlom hogy vegyél inkább 4-et, ha pedig megmarad akkor következő festésnél elhasználod. Az hogy mennyi oxi kell az onnan függ milyen festéket veszel. Dobozon vagy neten megtalálod, illetve valószínűleg az eladó tudni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!