Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás ellen melyik aloe...

Pattanás ellen melyik aloe verás cucc jött be? Lehetőleg 2000-2500 alatt, dm-ben/rossmann-ban

Figyelt kérdés
Előre is köszi az értelmes válaszokat

2020. júl. 7. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni aloe vera gélt a dm-ben, rossmanban
2020. júl. 7. 22:40
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal az Aloe Vera inkább szőrtelenítés után ajánlatos. Még sosem láttam, hogy pattanás ellen alkalmaznák.
2020. júl. 7. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a teafaolaj jobban beválik pattanásokra. Aloét inkább irritációra szokták használni.
2020. júl. 7. 22:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki!

#1, igen, tudom. Termék nevet esetleg tudsz írni?

#2, az álom Vera sok mindenre jó, olvass utána az interneten😉

#3, igen, azt is ki szeretném majd próbálni. Esetleg azt tudod hogy hol és kb mennyiért lehet kapni?

2020. júl. 8. 08:29
 5/13 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

[link]

2020. júl. 8. 08:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem ami bejött az a BHA, bár az se tette rendbe teljesen, az csak az izotretioninnak sikerült:))

Aloes cuccokat a Forevertől veszem, (mert ismerős annyiért odaadja amennyiért ő is veszi) és nagyon szeretjük.

2020. júl. 8. 08:38
 7/13 A kérdező kommentje:

#1/#5 köszönöm, így gondoltam😘

Te kipróbáltad?

2020. júl. 9. 13:04
 8/13 A kérdező kommentje:

#6 köszi!

Izotretionin (vagy mi) túl drága, azt nem hiszem hogy kipróbálom, max végső esetben, de köszönöm

A foreveres cuccok közül melyiket szoktad (leginkább) használni?

2020. júl. 9. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy drága, de egy életre rendbetette az arcom:)

Ami bajos, az inkább a beszerzése és, hogy csak télen lehet használni, havi vérellenőrzéssel.

Alore first és tiszta aloe vera gélt használom, bár most szeretnék valahonnan szerezni egy aloe vera növényt is:)

2020. júl. 9. 15:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A first mellé a propoliszt is tartalmazó aloe vera krém nagyon jó.Érdemes saját partneri kártyával közvetlenül a cégtől vásárolni.

2020. júl. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!