Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a "kúra" szerűség mennyire...

Ez a "kúra" szerűség mennyire tehet jót a hajammal? Megjavulhat tőle, vagy megint csúnya lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A hajam sokáig nagyon töredezett, száraz, pufi volt szőkítés miatt. Levágta fodrász a töredezett rész felét (a vállam alá lóg picivel, eredetileg a hátam közepéig ért ), mert nem akartam kopaszra vágatni a hajam... Most egész jól néz ki, remélem ilyen is marad.. Viszont, Ma vettem cuccokat rá, amik száraz, töredezett hajra valók. Mennyire javulhat meg tőle a hajam? :

-Joanna Argan oil regeneráló hajkondícionáló, ez egy tubusos valami. Krémmánián nem találtam róla semmit.

-Genera maschera capelli regeneráló hajpakolás Argán olajjal.

-Baba sampon sérült, száraz hajra avokádóolajjal.

Ezek mennyire hasznosak? Valaki használta már?

Ugye ezektől nem lesz ujra csúnya hajvégem? :/

Előre is köszi a válaszokat :)

Szép napot!

2020. júl. 7. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezeket nem ismerem de mivolis hajvitamin+alpecin koffein sampon eleg jo kombo

Nekem sajnos eleg zsirosodo a hajam , nem nagyon toredezik a vege arrol nem tudok mit mondani de gondolom hianyzik azert a hosszusaga (nem biztos bocsi ha nem :)) es a hajvitamin sokat tud segiteni a dmes 1000 forint mivolis a neve

2020. júl. 7. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem dajerolás után a heti majonézpakolás segített.
2020. júl. 10. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!