Ez a "kúra" szerűség mennyire tehet jót a hajammal? Megjavulhat tőle, vagy megint csúnya lesz?
Sziasztok! A hajam sokáig nagyon töredezett, száraz, pufi volt szőkítés miatt. Levágta fodrász a töredezett rész felét (a vállam alá lóg picivel, eredetileg a hátam közepéig ért ), mert nem akartam kopaszra vágatni a hajam... Most egész jól néz ki, remélem ilyen is marad.. Viszont, Ma vettem cuccokat rá, amik száraz, töredezett hajra valók. Mennyire javulhat meg tőle a hajam? :
-Joanna Argan oil regeneráló hajkondícionáló, ez egy tubusos valami. Krémmánián nem találtam róla semmit.
-Genera maschera capelli regeneráló hajpakolás Argán olajjal.
-Baba sampon sérült, száraz hajra avokádóolajjal.
Ezek mennyire hasznosak? Valaki használta már?
Ugye ezektől nem lesz ujra csúnya hajvégem? :/
Előre is köszi a válaszokat :)
Szép napot!
Ezeket nem ismerem de mivolis hajvitamin+alpecin koffein sampon eleg jo kombo
Nekem sajnos eleg zsirosodo a hajam , nem nagyon toredezik a vege arrol nem tudok mit mondani de gondolom hianyzik azert a hosszusaga (nem biztos bocsi ha nem :)) es a hajvitamin sokat tud segiteni a dmes 1000 forint mivolis a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!