Hogyan vágassam le a félig göndör hajam?
Hátközépig érő sötétbarna hajam van, de nagyon furán göndörödik. Elől kicsit rövidebbek a tincsek itt nagyon szép loknisra begöndörödik,(viszont ez sem a hajtövektől, inkább csak középtől lefele) hátul viszont, ahol hosszab ott épp csak az alja, ha kifésülöm szinte teljesen egyenes. Nem tudom hogyan kezelni, mivel ha mindig kifésülném hátul egyenes lenne, elől pedig mint egy oroszlán. De ha göndörre szárítom (általában ezt szoktam csinálni, mert ha használok hajhabot meg göndör hajra való balzsamot ez néz ki elviselhetőbben) akkor elől nagyon szép göndör lesz, hátul pedig csak egy kicsit az alja. Arra gondoltam hogyha vállig levágatnám lépcsőzetesre akkor szépen begöndörödne mindenhol, mert lehet hogy a hajam súlya miatt nem tud hátul begöndörödni. (egyébként hosszúkás alakú a fejem). De ugyanakkor félek attól is hogy csak rontanék a helyzeten. Nagyon kérlek segítsetek ha tudtok. Mit ajánlotok? Valami tipp? Hogyan vágassam?
Ui: bocsi hogy ilyen hosszú szöveget írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!