Mi a véleményetek a frufruról?
Nekem is ovális formájú fejem van, de nem vagyok szemüveges. Viszont amikor frufrut vágattam, akkor nem igazán állt jól mert az orcám alakja egy kicsit fura és a frufrum kihangsúlyozta nagyon. Ami nagyon érdekesen nézett ki.
Illetve nekem az volt még vele a másik problémám, hogy alacsony vagyok és emiatt sokszor fiatalabbnak néznek :/ és frufruval még fiatalabbnak tűntem.
Szóval szerintem nem lehet így megállapítani, hogy hogyan fog neked állni, fontos az orca felépítése is tapasztalataim szerint.
De vannak ilyen telefonos alkalmazások amikkel tudsz magadnak frufrut szerkeszteni. Bár nekem mindig érdekesen álltak azok a szerkesztett hajak. :/
Végülis ha nem sül el olyan jól a dolog, akkor oldalra tudod majd csatolni. :)
Nekem kerek arcom van,hosszú szőke hajam. Lépcsőzetesre van vágva,és van oldalfrufrum is,amit imádok:)) legjobb döntés volt. Ha akarom eltakarja az egyik szemem,de tudom úgy igazítani,hogy csak az arcomba lógjon,de sokszor befonom ott a hajam ilyen hajpánt szerűen,és akkor olyan mintha ott se lenne
Ilyen a frufrum:
És így szoktam befonni,ha épp "megszabadulnék tőle:
Utolsó vagyok ilyen az arcformám:
Nekem egy áldás volt a frufru. Nekem teljes frufrum van, hosszú szőke hajam és elég sűrű. Kérek arcom van és a frufru miatt aranyosabbnak látszom. 😅
Az önbizalmamon is sokat segített.
Nekem szív alakú arcom van, nagy homlokkal: nagyon sokat dob rajta a frufru.
Egyébként a hajad egy részét csatold hátulról előre, úgy meg tudod nézni, hogy hogyan állna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!