Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek sokat ártok a...

Szerintetek sokat ártok a hajamnak, ha 4 napig vasalom egyhuzamban?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy már 5 hónapja nem vasalom a hajamat, mert féltem, hogy tönkre megy. Ezentúl sem szándékozom vasalni, csak ezen a 4 napon.

Ugye ezzel nem rontom el újra a hajam? Ennyitől csak nem égetem szét a hajam végét vagy igen?

2010. aug. 2. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalat! Igen elég sokat, főleg ha nagyon meleg hajvasalóval süti az ember, mert akkor úgy is elronthatod, h meg kell várnod míg új haj nő, mert olyan töredezett lessz,h semmi nem fog javítani rajta, max összeragasztani, de az nem oldja meg a problémát. Kivéve persze ha használsz rá valamit, ami megvédi a hajadat a káros hőtöl, híszen ha úgy vesszük a hajszárító is sokat szárít a hajon, ha nagyon közel teszed hozzá. Én Avon hajvégápolót használok hozzá, nekem bevált Rem tudtam segíteni. :)
2010. aug. 2. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
180 fokon még nem roncsolja a hajat a hajvasaló de ez a minőségétől is függ. Ha nagyon félted a hajadat akkor használj spray-t ami megvédi a hajad a hőkárosodástól. Vagy ha egyik se jó akkor hajvasalás után ha legközelebb mosol hajat használj hajpakolást vagy balzsamot... én így szoktam! =)
2010. aug. 2. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! :) Igazából én régebben is csak 160°-on vasaltam!
2010. aug. 2. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!