Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy nézett ki akkor a hajad,...

Hogy nézett ki akkor a hajad, amikor nagyon nem tetszett neked?

Figyelt kérdés
Hossza, színe, fazonja, stb...

2020. júl. 4. 01:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gomba hajat kellett vágnom magamnak mert leégettem a szőkítéssel.
2020. júl. 4. 01:08
 2/11 anonim válasza:
100%
A frufrumat lenövesztettem, nagyon kezelhetetlen volt, össze-vissza állt, nem tudtam elrejteni sem, a felcsatolás pedig nem állt jól nekem.
2020. júl. 4. 01:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eredeti hajszín, full töredezett, és mellé még göndör is...
2020. júl. 4. 01:40
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

16 éves koromban az első szakításom után kitaláltam,hogy én majd megmutatom az exemnek,hogy mit vesztett velem, és én leszek a világ legjobb csaja. Így elterveztem,hogy kiszőkíttetem az akkori vörös hajam és szőkésbarna leszek. Hát ebből minden lett,csak szőkésbarna nem, undorító csibesárga volt és inkább nevetséges voltam, mintsem vonzó. :D

Utána egyből visszaakartam festeni barnára, de anyukám nem engedte, mert több 10 ezer volt a szőkítéses procedúra.. Talán 1 hónapig bírtam és befestettem barnára, de brutálisan megtört, nagyon rövidre le kellett vágnom, 3-4 év kellett,mire újra emberi kinézete lett.

23L

2020. júl. 4. 02:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Rikító piros hajam volt pár évig. A vége fele úgygondoltam milyen jó lenne, ha a tarkómon felnyiratnám, hogy aztán hajtetkóim lehessenek. Emellé frufrut is nyirattam. Szép volt, jó volt kb. 1 hónapig. Mert rájöttem, hogy nincs időm 2 hetente fodrászhoz menni. Elkezdtem visszanöveszteni, hát borzasztó volt. Ez 3-4 éve volt, szerencsére már több, mint 2 éve hozzánőtt a hajam többi részéhez :D
2020. júl. 4. 06:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég sűrű és göndör hajam van, az, amikor vállig érőre lett vágva, valami botrányosan nézett ki...
2020. júl. 4. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

hosszú, göndör, barna. ilyen természetesen, úgy néz ki, mintha egy gusztustalan rackajuh ülne a fejem tetején.

hála istennek az idő nagy részében nem ilyen egy ideje.

2020. júl. 4. 14:21
 8/11 Metionin ***** válasza:
Az eredeti hajszínem sárgás szürkés szőke, már az önmagában borzasztóan nézett ki de a 8-os tablómra anyám közölte hogy levágatjuk vállig érőre a hajam. Én úgy gondoltam, hogy ilyen kleopátra szerűség lesz de egy öregasszonyhoz vitt aki lecsapta és annyi, nem ritkította meg az alját és így alul volt vagy 8 centi vastag ahogy elállt a fejemből. Legszívesebben bőgtem volna amikor megláttam és mondta a vénasszony hogy kész, anyám meg mosolyogva hogy igen jó lesz. Szerencsére egy hónap alatt nő vagy 2 centit a hajam és hamar vállalható lett.
2020. júl. 4. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Egyszer egy hétig nem jutottam hozzá, hogy leborotváljam a fejemet, és láthatóan borostás lett.
2020. júl. 5. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
(fiú vagyok) - Nekem ilyen tüsi hajam volt, és egyszer a fodrászom nem figyelt oda amit csinál, és ritkító olló helyett, rendes ollóval vágott bele a hajamba. Azután olyan szarul nézett ki, hogy ollóval átment az egészen rajta. Ugyhogy a kb 8 centis hajamból, lett 2-3 centis :(
2020. júl. 6. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!