Arctisztításra/ápolásra mit használják?
Az arcápolás alapja a tisztítás és a hidratálás. Én a Lush termékeket tudom ajánlani, ezeket ismerem, ezeket használom. Sokak szerint drága, de a legtöbb cuccuk rengeteg ideig elég, meg van ennél jóval drágább is. A férfiaknak külön készít sok márka arcápoló termékeket, mert elvileg vastagabb bőrrétegük van mint a nőknek. Konkrét javaslataim:
Ez nagyon jó kis arcszappan, jelenleg én is ezt használom száraz bőrömre, tisztít, nem szárít, jó diszkrét illata van.
Ez egy férfiaknak készített hidratáló, leírás alapján jónak tűnik.
A lényeg, hogy ne legyen sok irritáló anyag a cuccokban. Ezek legtöbbször az alkohol, és a parfüm. Ezek az a jó, ha minél inkább az összetevőlista végén vannak, vagy ha egyáltalán nincsenek a termékekben. Vigyázni kell, mert rengeteg arcápolóba nagy mennyiségben belerakják őket, olcsóba, drágába egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!