Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Növeszteni szeretném a hajam!...

Növeszteni szeretném a hajam! Tippek? A többi lent

Figyelt kérdés
Szóval! Göndör hajú vagyok és ha kiegyenesítem akkor legalább 10 centivel hosszabb! Most KB. a vállamig ér és szeretném ha legalább a lapockám aljáig eljutna! Tippek?

2020. júl. 3. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Várjál....
2020. júl. 3. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Miért sfej az első? Totál jót írt, nincs csodaszer és idővel tényleg kinő, csak legyél türelemmel!
2020. júl. 3. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:

3as: K*pd be!

4es: Ne legyél már ennyire mindent tudó! :§

2020. júl. 3. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg várni kell.

Nem szabad sokat vasalni, mert elvékonyodik és letörik (konkrétan az unokatestvéremnek egyik hétről a másikra oldalfrufruja lett, rákérdeztem, de nem vágott belőle, csak vasalja és így letörik tőle), konkrétan egyre rövidebb lesz. Néha el kell menni fodrászhoz és vágatni belőle 1-2 centit, hogy ne tudjon visszatörni (ha megtört egy hajszál, akkor elvileg könnyebben törik tovább).

Ápolni kell, hogy ne száradjon ki, hajmosás után csepegtess a tenyeredbe valamilyen természetes ápoló olajat (én argánolajat használok, de jojoba, kókusz is jó), csak pár cseppet, majd kend a végére. Ne moss minden nap hajat, heti kétszer elég.

Étkezz egészségesen, vigyél be elég vitamint, vasat, stb.

Legyél türelmes. Még ha ezeket követed, akkor is kb. egy év lesz legalább, mire ennyit nő.

2020. júl. 3. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Forralj fel vizet és egy szűrőbe rakj rizst, a meleg vízzel mosd át a rizst, amíg a víznek nem lesz teljesen fehér színe, majd a vizet tartsd meg és hajmosás után valamennyit masszírozz bele a fejbőrödbe.

+ A csalán tea is erősíti a hajat, hajmosás után öblítsd le vele a hajad

2020. júl. 4. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Tarkopaszról érdemes kezdeni a növesztést.
2020. júl. 5. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!