Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Enyhén mitesszeres, de nem...

Enyhén mitesszeres, de nem zsíros bőrön segíthet a ricinusolaj? Ha igen, milyen pakolásként? Kö. Szi

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 07:12
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Sztem nem!A mitesszert csak úgy lehet eltávolítani ha kinyomkodjuk!Ez az én véleményem!A Ricinus sztem nem jó rá!Használj inkább rá tonikot(mitesszeres bőrre valót)!A mitesszer újra meg újra elő fog jönni, sajnos evvel nem tudunk mit kezdeni!

Nekem is van és utálom!

20L

2010. aug. 2. 07:27
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, én is nyomkodom, de mindig visszajön, kb. már másnapra. (és a nyomkodástól lehámlik a bőröm)
2010. aug. 2. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Dehogy segít... Én a szempillámra próbáltam és ami lejött a szempillámról az arcomra, 1-2 napra rá sok kis piros pattanás nőtt alá. Bele se merek gondolni, mivan ha az egész arcodra megy. Szerintem felejtsd el. Nekem is van miteszerem és én is sajnos nyomkodom újra és újra :/
2010. aug. 2. 08:04
 4/10 A kérdező kommentje:
én is kenegetem a szempillámat:) az nő tőle?
2010. aug. 2. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:

szerintem az előző válaszoló allergiás volt rá! én kenem pattikra arra jó, miteszerre még nem próbáltam,de hátha, nekem a nap segitett nagyon sokat a miteszereimen.

szempillára tuti jó, nőt tőle sokat,(amugy is nagyok voltak)szemöldökre használtam, sűrű határozott szemöldököm van annak ellenére, h világosbarna a hajam, és a szemöldököm is megmaradt a színénél, de szebb lett..kb 3 honapja használom.

Viszont pattikra egy éjszaka alatt hat...én kipróbálom a miteszerekre is,hátha...de gőzölés után, sóval átdörzsölöd az is jó:)

-mmamm-15L

2010. aug. 2. 11:55
 6/10 A kérdező kommentje:
de a pattanással mit csinál? eltünteti, ami ott van, vagy megelőzi,hogy kialakuljon?
2010. aug. 2. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

..nekem amikor érzem a bőröm alatt akis puklit,de még nem is látszik akkor kenem fel..ha már rózsaszín a pattanás akkor is eltünteti.egy éjszaka alatt.nekem bevált:)

2010. aug. 2. 13:29
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! és a szempillád mennyi idő múlva nőtt láthatóan? (nekem is nagyon hosszúak, de szeretném, hogy még nőjenek, vagy legalább a végük is befeketedjen)
2010. aug. 2. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt sajnos nem tudom, de kb 3-4 nap használat után alul is nőtt olyan szempillám, ami vastag és teljesen fekete a végéig!

Szerintem nyáron a nap is kiszívja, a végére szoktam rakni egy kis spirált, de csak ha megyek valahova..

Úgy tudod megnézni ,h nőtt-e új valamerre elsodrod a többi pilládén pl lentre szoktam ésakkor a kicsik-amik nemrég nőttek így kiugranak(nem tudom mennyire érthető):S

soksikert!!!

előzővoltam:)

2010. aug. 3. 21:38
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)

tökéletesen érthető, megyek is, megnézem:P

2010. aug. 3. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!