Milyen hámlasztót vegyek és hol?
Lenne néhány kérdésem a hámlasztókkal kapcsolatban. Először is mi a különbség a BHA és az AHA között? Leginkább a szám alatti részen alakulnak ki pattanások, erre csináltam is magamnak egy arctisztítási rutint (micellás víz, tonik, hidratáló). Igazából nem mondom, hogy nem segített, de már vagy egy hónapja csinálom és úgy érzem megrekedtem. Tisztának érzem a bőröm de még mindig vannak miteszerjeim és néhány pattanásom. Utóbbi alatt leginkább az ilyenekre gondolok:
Ugye ezek akkor látszódnak ha a szám alatti bőrt kifeszítem. Ezek szoktak olykor begyulladni. Még korábban nézegettem, hogy sokan esküsznek a kémiai hámlasztókra, én viszont nem vettem mert nagyon drágának találtam és most is találom őket. Nem lehet valahonnan olcsóbban szerezni? (max 4000 forintért). Számomra előny lenne ha meg tudnám venni kézből kézbe. Nyílván az ismert drogériákban nem nagyon találok használható terméket de Pesti vagyok szóval elég sok lehetőségem van boltok terén.
Amit te csinálsz az nem rutin. A micellas víz max arra jó, hogy lemosd a sminked.
Rendes arclemosó, tonik és hidratáló krém(nappalra fenyvedos) a minimum.
Szérumokból pedig bha sav lesz a neked való és ezen kívül még a niacinamidot is kipróbálhatod. Ezeket a tonik után kell használni.
A skinsmart.hu-n tudsz válogatni, találsz neked megfelelő rutinajanlast is és van személyes átvételre is lehetőség.
Köszi az eddigi válaszokat!
Keresgéltem az oldalon és ki is néztem magamnak ezt a hámlasztót:
Nem is olyan vészesen drága és jónak is tűnik. Viszont arclemosó terén elég tanácslatalan vagyok. Nem tudom, mi lenne a jó. Annyi formában és márkában léteznek. Mi lenne a leghatékonyabb a problémámra?
Ja amúgy ha kicsit tudatlannak tűnök ezen a téren az azért van mert skac vagyok. Nem szoktam "lemosni a sminkemet" :D
Igazából bármelyik megteszi. Én szeretem a neutrogena lemosóit is. A lényeg, hogy alkohol mentes legyen(főleg a tonik, de olyat drogériaban nem biztos, hogy találsz).
Amit linkeltel hamlasztó az tökéletes. Van mini változat felé áron. Azzal kezdj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!