Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek csak le akar...

Szerintetek csak le akar húzni pénzzel a fodrászom?

Figyelt kérdés

Küldtem neki egy képet hogy milyen szőkére akarom.

De azt mondta egyből még nem áll be olyan színűre.

Wtf...

Hogy miii

De ezt most nem értem.

Ki szivassa a hidrogénnel. És olyanra festi amilyenre "kell" vagyis amilyen képet mutattam neki.

Akkor miért nem áll be egyből olyan színűre?

Köszi előre is a választ.

2020. júl. 1. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen az eredeti hajszined? Milyen szint szeretnel?
2020. júl. 2. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Válaszra sem méltat senki, annyira sötét vagy. Ezen el kellene gondolkodnod.
2020. júl. 2. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
hidrogennel hajat szivatni?!
2020. júl. 2. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Kérlek, platinaszőkére festesd!

Hátha valakinek elsőre nem világos az értelmi szinted :D

2020. júl. 2. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az eredeti hajszíned nem szőke akkor egy szőkítéssel kapsz egy narancssárgát, maximum is sárgás árnyalatú szőkét. Ha nem ilyet akarsz hanem egy hamvasabb, szürkésebb szőkét akkor bőven kell vele dolgozni. Sötétebb hajnál ami mondjuk sérült is ez legalább 2-3 alkalom, többszöri szőkítést és utómunkát igényel. Ha festett a hajad akkor ez lehet sokkal több alkalom is mire egyenletesen kiszedi a színt. Természetesen meg lehet csinálni egy alkalomból platinaszőkére amit lehet már színezni (egymás után leszívod vagy 3-szor), csak feltételezem nem akarod, hogy csomókban hulljon a hajad és évekbe telljen a töredezést rendbehozni.
2020. júl. 2. 00:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csinálod meg magadnak ha ennyire jól tudod hogy kell? 🙄
2020. júl. 2. 06:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van egyébként. Sajnos nem érthető el egyből az a szín, többszöri alkalommal. Az enyém egyből leszívta platinára...annyira szétroncsolta a hajam, hogy növesztheten az egészet újra, ami 2 évbe beletelik :(
2020. júl. 2. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fekete a hajam, most kezdjük majd szokiteni de kb őszre lesz szőke, mivel nem akarok rövid hajat ami sz.arra van roncsolva, inkabb várok szepen. Ezt amugy te komolyan gondoltad?
2020. júl. 2. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első kör szőkítő egy ocsmány vedlettróka színt eredményez a sötét hajon. Arra nyugodtan rákenheted a szőke festéket, ugyanúgy vedlettróka színű marad.

Amikor én tértem át a barnáról a szőkére, 3 kör szőkítés kellett egy éppen csak elfogadható színhez.

2020. júl. 2. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!