Mi lehet a baja a bőrömnek?Van akivel előfordult ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!18 éves lány vagyok.Sosem volt probléma a bőrömmel.De tavaly Augusztus óta,az orcáim pirosak és sok pattanás van rajta.2 héttel a kozmetikai tisztítás után ugyan úgy vissza jönnek a pattanások.Az erek nem látszanak.Sok esetben pirosas barnás foltként marad ott a pattanás helye.Pedig nem eszek olyan ételeket.Rendszeresen professzionális termékekkel tisztítom az arcomat.(Ez lehet hogy össze függhet a fogyással 20 kgt lefogytam augusztusig és azóta ilyen a bőröm.)Voltam már kozmetikusnál sok mindent mondott hogy lehet hogy rosacea,lehet hogy a laktóz csap ki,vagy a fogszabályzó miatt.Valakinek tipp ,tanács?Mit tegyek?2020. júl. 1. 15:38
2/5 anonim válasza:
Az állad nem szokott kipattogni? Nincs esetleg fájó, vagy gyökérkezelt fogad? Mikor jártál fogorvosnál? Pirosítót használsz? A pirosítóhoz használt ecsetet/szivacsot tisztítod rendszeresen?
3/5 A kérdező kommentje:
2/2.Az állam nem pattog ki.Havonta járok a fogszabályzó miatt fogorvoshoz.Mielőtt feltették panoráma ,tele röntgent csináltak.Minden vizsgálatnál alaposan átnézik,így nincs se fájó se rossz se gyökérkezelt fogam.Nem használok se pirosítot se alapozót.
2020. júl. 1. 16:09
4/5 anonim válasza:
Hát akkor én is csak a fogszabályzóra tudok gondolni (ha fémből van). Laktóz érzékenység esetén szerintem a kiütések nem csak az orcádon jelentkeznének, hanem mondjuk a mellkasodon, válladon is.
5/5 anonim válasza:
Én elmennék vérvételre is.. lehet hormon probléma is, ha nem akkor meg börgyogyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!