Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak valakinek bevált...

Vannak valakinek bevált praktikái pattanás ellen?

Figyelt kérdés

Hatalmas piros cisztás pattanások jöttek ki az arcomon pár napja. Fájnak, csúnyák és nem lehet kinyomni őket. Valami tipp esetleg?

Kösziii

2020. júl. 1. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel ezek gyulladt pattanások, ezért a legfontosabb a gyulladás csökkentése: Ilcsi ichtiolos korrektor (Ilcsi kozmetikusnál tudod megvenni)
2020. júl. 1. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Én megnézetném egy szakemberrel.Bőrgyógyásszal vagy endokrinológussal mert ez lehet hormonális eredetű is.
2020. júl. 3. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én F37 vagyok és Nekem ezek akkor jönnek ki ha esetleg máj vagy epe vagy valami étrendi problémám van. A máj/epe tisztító kúra, vagy csak ahhoz hasonló megoldás nekem szokott segíteni. Akár májvédő/epehajtó gyógyteák. Ha neked ez nem állandó akkor más is lehet csak azért írom le mert évekig szívtam ezzel, már a mellkasomon is jöttek ki ilyen pattanások, mire véletlenül ráakadtam erre a megoldásra.
2020. júl. 12. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!