Dees IPL tartós szőrtelenítővel kapcsolatban tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már jó ideje nézegetem az ipl szőrtelenítőket, de igazából nem tudtam eldönteni melyik márkát/típust válasszam.
Neuegettem a Braun, Philipseket is, de "sokallok" 140 ezret kiadni erre, ha van olcsóbb ami ugyanazt tudja.
Szóval rátaláltam a dees márkára, azon belül erre a darabra [link]
Viszont véleményt nem igazán találtam róla 🙃
Aki használt ilyen gépet vagy a márkából egyéb ipl szőrtelenítőt, tudta nekem segiteni, használ e, érdemes e megvenni?
2020. jún. 30. 09:04
1/3 anonim válasza:
Én erről az oldalról vettem egy másik márkájú gépet. Ha újra kezdeném, nem sajnálnám erre a pénzt, és Philips Lumeát vennék. Amit megvásároltam, az sem igazán rossz, a karomon szép eredményeket értem már el vele fél év alatt, viszont a lábam erősebb szőrén még ennyi idő elteltével sem látszik érdemi változás. Tehát sajnos nem gondolom, hogy ugyanazt tudná, mint egy magasabb kategóriájú gép. Keress rá a Lumeák értékeléseire akár itt is, azokkal mindenki meg van elégedve.
2/3 anonim válasza:
Lumeából van 70 ezres is. Ugyan az a villanó cső van benne mint a 140 ezresben, csak vezetékes és egy féle ablak van hozzá. A 140-ez azt hiszem 4-et adnak.
3/3 anonim válasza:
Szőr és bőr típus kérdése hogy használ-e.
Fekete szőr és világos bőr az optimális.
A szőkésbarna már nem az igazi.
Napozni sem szabad mellette, mert nagyon lerontja a hatását. Minnél fehérebb legyen a bőr. Kora tavasszal érdemes elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!