Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Így mennyire lehet káros a...

Így mennyire lehet káros a szőrtelenítő krém?

Figyelt kérdés

Vettem szőrtelenítő krémet mert ki akarnám próbálni, viszont nem mindehol. Nem akarom vele az egész lábam, karom kenni semmiképp

Hónaljra szeretném elsősorban mert ott sose sikerül teljesen borotválni valamint látszik is ha véletlenül megvagom magam, ugyanez bikini vonalon nyáron

Ilyen kis felületekre használva is okozhat nagyobb károsodást? (nem az esetleges helyi irritációra értem)

2020. jún. 29. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Előbb végezz allergiatesztet a bőröd egy kisebb felületén.

Egyébként pedig szúrni fog a szőr, mikor nő ki, tapasztalat, ezért is váltottam epilátorra.

2020. jún. 29. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen "nagyobb károsodást"? Ha elolvasod a használati útmutatóját és úgy használod, ahogy kell, akkor "nagyobb károsodást" nem fog okozni.
2020. júl. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!