igen, pár éve elkezdtem rendszeresen használni fényvédőt, mióta belevetettem magam a tudatos bőrápolásba. nagyon pattanásos voltam, retinolt és kémiai hámlasztókat kezdtem használni, amiknek hála nuku patti, de ugye fényérzékenyíthetnek. főleg ezek miatt kezdtem el fényvédőzni, bár mai eszemmel már ezek nélkül is csinálnám.
sajnos tinikoromban rengeteget napoztam, imádtam barna lenni, soha nem kentem magam, jisz minek, ha nem égek le :S jó lenne ezt visszacsinálni
Ezen a "rutinon" mindig röhögnöm kell... "Meg küld ött a cég rutint hozzá"
Egyébként valóban, ez olyan mint a naptej, csak ugye azt nem kenjük arcra, ez direkt arcra való termék. Nekem egyszer tiniként úgy leégett az arcom, hogy nagy darabokban hámlott le... Nagyon csúnya volt. Fényérzékenység esetén pigmentfoltos lesz a bőr, akkor ajánlott az 50+. Egyébként minden nap nem kenném fel.
Nem csak Avon van... Az enyémben SPF 25 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!