Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért olyan kevés alul a hajam?

Miért olyan kevés alul a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú hajam van, a fenekem közepéig ér. Egyenes.

Felül nincs bajom vele, szép dús.

De valahogy a vége szinte csak pár szál. Rendszeresen vissza vágatok belőle, tehát mobdhatni hogy egészséges , és mégis ritka...

2020. jún. 27. 20:48
 1/5 A kérdező kommentje:

Ez egy éves kép, azóta hosszabb lett

[link]

2020. jún. 27. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt szerintem azért van mert a vége nagyon megviselt és ezért elvekonyodik. Én levagattam hátam közepéig és azóta sokkal szebben nő. Ilyenkor igazából már mindegy mit raksz rá ha azt akarod hogy az alsó része is úgy nézzen ki mint a felső akkor az alsotol meg kell szabadulnod mert azt semmilyen kezeléssel nem tudod vastagabbá tenni :/
2020. jún. 28. 10:24
 3/5 anonim válasza:
70%

Hát azt nem tudom mitől lehet olyan de az tény hogy nagyon szép hosszú és egészséges hajad van 😍

20/F

2020. jún. 28. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Wow nagyon gyönyörű a hajad.

Figyelj rá, hogy mindig egyenesre vágasd a végét úgy tömörebbnek tűnik.

Amúgy nálam is ez a probléma áll fent, mire megnő a lapockámig addigra csak 3 tincs az alja.

A fodrász szerint azért mert előtte tépettre volt vágatva, a másik meg, hogy vékonyszálú és emiatt fent hiába dús, az alja vissza törik.

2020. júl. 5. 02:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!

Igen, soha de soha többet nem vágatom tépettre. Most folyamat vágom az alját egyenesre de még mindig nem nőtt kellően össze a "V" alak meg mindig látható 🤷‍♀️

2020. júl. 5. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!