Mit csináljak, hogy ne lapuljon le a hajam, és dúsabbnak tűnjön?
Figyelt kérdés
Régebben tök jól meg tudtam csinálni a hajamat, most pedig szerintem el kezdett elvékonyodni és ritkább is lett, tudom ez ellen nem tudok mit tenni, de talán van valami amitől nem lesz ilyen feltűnő, hogy ritkul... Néha zselét vagy hajhabot használok, és hagyom hogy megszáradjon aztán szétdörzsölöm, ettől olyan mintha megszárítottam volna. Waxot nem szeretem mert csak még laposabb lesz a hajam tőle.. Van valami tippetek? (18/F)2020. jún. 26. 21:35
1/4 anonim válasza:
Szia!
Hosszabb típusú a hajad? Mert ha igen, akkor a szárítással el tudsz érni egy dúsabb hatást, és nem lesz lapos a hajad se.
16/L
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Nem mondanám hosszúnak kb 5cm és oldalt rövidre van nyírva.
2020. jún. 27. 01:14
3/4 anonim válasza:
Ha begöndöríted sokkal dúsabbnak látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!