Tetoválással, piercingel kapcsolatos dolgok?
Figyelt kérdés
15L vagyok és szeretnék a későbbiekben tetoválást és piercinget.Szeretném tudni,hogy mire vállalkozom.Szeretnék megtudni mindet a tetoválásról piercigről. PL.:Hány napig fáj,melyik évszakban érdemes csináltatni .....meg ilyenek2010. aug. 1. 17:32
1/4 anonim válasza:
Én értem,hogy ez kérdezős oldal,de,ha beírod a googleba,hogy tetoválás,piercing ... rengeteg hasznos infót találsz régebb én is onnan informálódtam a piercingek meg tetkók felől.
2/4 anonim válasza:
Ez mind attól függ, hová akarsz szuratni.
3/4 Doruss válasza:
A piercing (bár attól függ, hova akarod) azért jó, mert ha esetleg meggondolog magad, csak kiszeded és beforr a lyuk.
Viszont ha tetoválást akarsz, azt jól gondold meg, mert utána nem valami kellemes, ha el akarod távolítani. Azt egyébként lézerrel csinálják és nagyon drágán, úgy, hogy a lézerrel "ütögetik" a festéket, az szétesik és a falósejtek elszálllítják, de ez nagyon hosszú folyamat és jó pár kezelés alatt tűnik el csak teljesen.
4/4 anonim válasza:
hát de hova???
-a köldököm egyáltalán nem fájt csak amikor szúrta akkor egy picit...
-a nyelvem az fájt kb egy -másfél hétig és sokkáig felvolt dagadva is :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!