Mit használtok a bőrötökre ?
Én heti egyszer szoktam bőrradírozni.
Heti kétszer dove testápolót használok.
Szia!
Nekem szaraz/normal borom van, es ugyan nincsenek nagyon borhibaim, nekem is csunyan ki tud szaradni es mostanaban kezdtem kialakitai egy komplexebb borapolasi rutint. A Yoyosoban vettem arctisztito habot, azzal szoktam par naponta megmosni az arcom. Erdemes lehet beruhaznod egy jo (ejszakai) hidratalo krembe, ha azt rendszeresen hasznalod, akkor nagy valtozast jelenthet. Hetente erdemes egy-egy arcmaszkot feltenned, en nagyon szeretem amikor utana szep, friss es selymes az arcborom. Amiket most hasznalok azt is a Yoyosoban vettem, de a dm-es sajatmarkas arcmaszkok is bevalltak nekem.
Illetve ami nekem a leginkabb bevallt az a 100%-os damaszkuszi rozsaviz. Hihetetlen csodakat muvelt a borommel, friss, ude, kellemes illatu, tenyleg csakis ajanlani tudom, egyszerre hidratal es tonizal. Nem is olyan draga, ha csak egy termeket szeretnel hasznalni, akkor ezt ajanlom.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!