A popsilyuk körül lehet szőrtelenítő krémet használni?
Köszönöm! A gyantát meg lehet magadnak csinalni ott hátul? Vagy inkabb kozmetikus?
Fiatal vagyok meg de eros szőrzetű es nem tudom anyukam mit reagalna ha ele allnek ezzel. Illetve a kozmetikus megcsinalná nekem?
Hát szerintem eléggé kiábrándító,ha szex közben,pl kutyapózban,bepucsítva vagy,és egy nagy dzsungel tárul elé 😂
Egyébként csak eleinte szúr ha borotválod,majd megszokod.
Na meg,nem mindegy,h hogy van eltávolítva a ször? Így is-úgy is vissza nő,tehát szúrni fog🤔
24/L
Szerintem a legjobb, ha elmész kozmetikushoz, és legyantáztatod. Ha látják, hogy nagyon fiatal vagy, akkor szoktak kérni szülői beleegyezést is, de szerintem ebben nincs semmi fura. Ha anyukád nem túl konzervatív, akkor meg fogja engedni.
Sokkal inkább a gyanta, mint a szőrtelenítő krém. Az utóbbi egy vegyi anyag, úgy működik, hogy felmarja a szőrszálakat, és amúgy ugyanezt teszi a bőrrel is. A puncink bőre pedig ugye nagyon érzékeny, vékony, lehet, h kémiai égést okoznál ott magadnak a szőrtelenítő krémmel. Az otthoni intim gyantázást sem javaslom, mert ha magadnak csinálod, akkor nagyon fáj, és kárt is tehetsz magadban.
Szóval csak bátran, szerintem mondd meg anyudnak, hogy szőrteleníteni szeeretnél. Úgy kell kérni a kozmetikusnál, hogy teljes/figurális intim gyanta+fenék belső ív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!