Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Seborrhea fejbőr ,kinessences...

Seborrhea fejbőr ,kinessences hajfestek ?

Figyelt kérdés

Seborrheas a fejborom , de csak a fejem teteje es ezen a részen kicsit megritkult a hajam . :(

Kérdésem hogy lehet e PPD es ammónia mentes hajfesteket használni mert nagyon oszulok. :( meg felek hogy ettől meg jobban hullani fog a hajam .

Voltam magán bőrgyógyásznal csak pont ezt elfeletettem meg kérdezni .

Kinessences hajfesteket ismeritek próbálta mar valaki?

#Seborrhea ,hajhullás ,hajfestek
2020. jún. 24. 08:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Aki tud segíteni az írjon legyszi !
2020. jún. 24. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a fodrászom hogy az ammónia mentes hajfestékekben más anyag van, mert a festék amúgy nem fogná be a hajat. Az ammónia meg azért kell hogy megnyissa a hajszálat hogy a festék megtudjon tapadni. De ez pár perc alatt elillan.

Szóval az ammóniamentesben más van ami megnyitja a hajszálat szóval ugyanott vagy mintha sima festékkel festenéd be.

2020. jún. 24. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem pikkelysömörös a fejbőröm. Évekig használtam rá ammónia mentes festéket nekem nem okozott gondot. Utána elmentem fodrászhoz ahol valamilyen vegán festékkel festette a hajam, attól sem volt panaszom.
2020. jún. 24. 10:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem , köszi hogy írtatok.
2020. jún. 24. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Kinessences hajfesteket ismeritek?
2020. jún. 24. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy márka?
2020. jún. 26. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen
2020. júl. 2. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem.
2020. júl. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!