Seborrhea fejbőr ,kinessences hajfestek ?
Figyelt kérdés
Seborrheas a fejborom , de csak a fejem teteje es ezen a részen kicsit megritkult a hajam . :(
Kérdésem hogy lehet e PPD es ammónia mentes hajfesteket használni mert nagyon oszulok. :( meg felek hogy ettől meg jobban hullani fog a hajam .
Voltam magán bőrgyógyásznal csak pont ezt elfeletettem meg kérdezni .
Kinessences hajfesteket ismeritek próbálta mar valaki?
#Seborrhea ,hajhullás ,hajfestek
2020. jún. 24. 08:39
1/8 A kérdező kommentje:
Aki tud segíteni az írjon legyszi !
2020. jún. 24. 08:57
2/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fodrászom hogy az ammónia mentes hajfestékekben más anyag van, mert a festék amúgy nem fogná be a hajat. Az ammónia meg azért kell hogy megnyissa a hajszálat hogy a festék megtudjon tapadni. De ez pár perc alatt elillan.
Szóval az ammóniamentesben más van ami megnyitja a hajszálat szóval ugyanott vagy mintha sima festékkel festenéd be.
3/8 anonim válasza:
Nekem pikkelysömörös a fejbőröm. Évekig használtam rá ammónia mentes festéket nekem nem okozott gondot. Utána elmentem fodrászhoz ahol valamilyen vegán festékkel festette a hajam, attól sem volt panaszom.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem , köszi hogy írtatok.
2020. jún. 24. 11:29
5/8 A kérdező kommentje:
Kinessences hajfesteket ismeritek?
2020. jún. 24. 15:08
7/8 A kérdező kommentje:
Igen
2020. júl. 2. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!