Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Braun Silk-epil 5 vagy 7?...

Braun Silk-epil 5 vagy 7? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Azt szeretném,hogy apróbb szőrszálakat is kitépje ne elvágja.

2020. jún. 22. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem 9 van, túl nagy különbség nincs. 2 éve vettem, azt hagyjuk, hogy az emag szőrösen küldte ki a teljes áron, újnak eladott epilátort... Leveszem a kupokot, és fekete, vastag szőrök esnek ki belőle...

Igazából, nem tudom, az 5 az nem vezetekés, vagy elvileg most már annak is van Wet and dry verziója. Mikor 6 éve néztem, akkor még vezetékes volt, de nem volt a boltban.

Szerintem egész jól kieszedi, meg a lámpa is jó rajta. Minél kisebb és vékonyabb a szőr, annál könnyebben eltépheti. De egész alapos, jobb, int a Philips, igaz jobban fáj is, de ez tényleg kiszedte. Viszont a lábszáramon nekem teljesen begyulladt, ott nem használom már... Ja és még annyit, hogy ne a masszázsfejes kupakkal használd, hanem a simával, akkor alaposabb, kisebbeket is leszedi és gyorsabb!

Meg igazából én a kádban epilálást nem javaslom, csúszik, meg nem tépi ki, jobban elvágja... Annyi a hátránya az akkusnak, hogy kb. 40 percet bír, aztán ha fele lábaddal vagy kész, töltheted. Egyébként csendesebb, mint ezek a régi Philipsek.

Annyi, hogy én havonta használtam kb. és így 2 év után, hiába tisztítom, elkoptak a csipeszek! Garancia meg lejárt, úgyhogy... Az előző Philipsel is így jártam.

A 9-nek szélesebb a feje, 40 csipesz van benne, még az 5-ben 28,meg kisebb a feje! A 0,5 mm minden epilátor esetében kamu ám... 7-et én a Braun oldalán most nem is látok, de hasonlítsd össze. Szóval szerintem az nincs.

Anno nagyon ezt az 5-öt akartam, de nem volt... Egyébként nem vennék meg egy ennyire drágát, mert ugyanúgy elkoptak a csipeszek 2 év után, mint az 5-7 ezer forintos alapnál! De a Braun jobban kiszedi, alaposabb, gyökerestől kiszedi, meg halkabb.

Fuu de én nagyon mérges vagyok, nem olcsó volt... Alig használtam...

2020. jún. 22. 20:27
 2/5 anonim válasza:
100%
Feljebb meg a 7-9 között tipródik 😅
2020. jún. 22. 23:30
 3/5 anonim válasza:
Nekem a 7-es van és az jól működik, a kis szőrszálakat is jól kiszedi és tényleg nem olyan hangos. A kis lámpa praktikus, főleg, ha nincs olyan sok fény. Csak ajánlani tudom.
2020. jún. 30. 13:10
 4/5 A kérdező kommentje:
A 7-est vettem és csodálatos!
2020. júl. 2. 20:30
 5/5 anonim válasza:
100%
Talán még a tartósság között lenne különbség.
2020. júl. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!