Lábgyanta után másnap még rámentek borotvával hogy teljesen sima legyen a párotok számára?
Figyelt kérdés
Tudjátok vannak ezek a nagyon apró fehér damilszerü (nem tudom mihez hasonlítani) szőrök amiket a gyanta nem szed ki. Ha felfelé simítom a lábam akkor olyan emiatt mintha borostás lenne.
Ez már csak részletkérdés vagy leszeditek? Pasit van akit zavarja?
2020. jún. 21. 11:59
2/8 anonim válasza:
Hagyhatod, borotva nem hinném jót tenne neki gyanta után. Amúgy ha gyantaval nincs bajod probald ki esetleg az epilatort , egesz jokat lehet kapni maszirozos fejjel stb.
3/8 anonim válasza:
A párom számára? Wtf? Te a párod számára szőrtelenítesz? Az úgy elég komoly.
4/8 anonim válasza:
#3 Mi azzal a baj ha tetszeni akar a párjának?
5/8 anonim válasza:
A páromat az se zavarja, ha két hónapos a borosta a lábamon
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül zavaró, de ha már csinálsz valamit, legyél alapos. Ez olyan, mintha valaki foltosra borotválná az arcát.
7/8 anonim válasza:
Ha nem is másnap, de harmadnap finoman átmegyek rajta borotvával, hogy a kimaradt szálakat is eltűntessem és teljesen sima legyen. Ja, és nincs barátom, magam miatt csinálom így.
8/8 anonim válasza:
Nem, mert nincs hozzá kedvem es mindig félek, hogy megvágom a térdem (amiben az a vicces, hogy intim részen meg lazán borotválok, szóval fene se érti).
A páromat pedig az sem érdekelte amikor 3 hónapig nomád kempingeztünk es a többiekkel egyetemben úgy néztem ki, mint egy barlanglakó. Lemértem amikor hazaértünk és konkrétan 2,5 cm szőr volt a lábamon, hogy mást ne is említsek. Azonnal vetődtem a gyantáert amint volt rá lehetőség, ő meg röhögött, hogy mit sietek ezzel, lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!