Tegnapelőtt bekentem az arcom lejárt akneroxiddal és nagyon bepirosodott. Kentem rá aloe verát meg sudocrem et de most nagyon csíp. Mit javasoltuk?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 11:51
1/6 anonim válasza:
jaj :( ne kenj ra összevissza mindent. pár napig semmilyen aktív hatóanyagot ne használj, csak egy laza hidratálót, (illatmenteset!!), la roche-posay cicaplast b5 próbáld ki. az akneroxid pedig egyébként is állatira szárít, rendes rutinnal oké lehet, de én csak több réteg hidratáló és olaj felett tudom elviselni, esetleg kifejezetten a problémás részen
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, kipróbálom :)
2020. jún. 18. 13:11
3/6 A kérdező kommentje:
És szerinted antibiotikumos krém nem jó rá?
2020. jún. 18. 16:15
4/6 anonim válasza:
első vagyok, szerintem ha nincs orvosi utasításod, ne most kenj antibiotikumot. most tényleg az ártalomcsökkentés legyen a fókuszban. egyébként ha aknés a bőröd, érdemes érzékenyként kezelni, és minél kíméletesebben bánni vele.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké igyekszem én is így látom helyesnek csak sajnos a stressztől mindent magamra kapkodnék de valóban le kéne nyugodni és józanul felmérni a helyzetet. Köszönöm a választ
2020. jún. 18. 16:41
6/6 anonim válasza:
nyugiii kend a cicaplastot!! drága, de rendbetesz és van benne gyulladáscsökkentő is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!